Kako kupovati?

Izaberite proizvod koji želite da naručite iz našeg web shopa.

Odabirom količine i klikom na dugme “Dodajte u korpu” željeni proizvod ubacujete u svoju korpu.

Sa desne strane web pregledača pojaviće se dio sa korpom, međuzbirom i dugmetom „Plaćanje“, tu možete da „Nastavite kupovinu“ ukoliko želite da kupite više različitih proizvoda ili da idete na “Pregled korpe”.

Ukoliko ste sigurni u svoju odluku i kliknete na dugme “Plaćanje” dolazite na stranicu kase gdje popunjavanjem praznih polja forme za porudžbinu formirate svoju porudžbinu, te klikom na dugme “Naručite” naručivanje je završeno.

Ukoliko ste se predomislili i želite da zamijenite količine, možete to uraditi klikom na link „Pogledajte korpu“, zatim Vam se otvara novi prozor gdje možete izvršiti promjenu “Količine”, zatim klik na dugme „Ažuriranje korpe“ ili da izbrišete neki artikal iz korpe, kliknete na dugme “X”, zatim klik na dugme „Nastavi sa plaćanjem“idete na stranicu kase.

Poslije provjere da li u svojoj korpi imate sve proizvode koje želite da kupite, treba da kliknete na dugme „Nastavi dalje“. Pojaviće se prazna forma, gdje je potrebno upisati Vaše podatke za isporuku paketa, zatim klik na dugme “Pošalji porudžbinu” i naručivanje je završeno.

Ukoliko nađete neku grešku, klikom na dugme “Nazad” u Vašem web pretraživači možete se vratiti na prethodnu stranu.

Takođe kupovinu možete po istom postupku završiti i klikom na ikonicu kase u meniju, gdje dobijate isti korisnički meni koji je opisan u gornjem postupku.

Podsjećamo naše drage kupce, da se može desiti povremena nestašica pojedinih proizvoda iz našeg asortimana. U tom slučaju blagovremeno ćemo Vas kontaktirati, da bi potvrdili sve pojedinosti.

Vaša porudžbina

Ovde ćete videti informacije o Vašoj porudžbini (naziv artikla, međuzbir, način i cijenu dostave i ukupnu cijenu).

Potvrdu o uspješnoj kupovini ćete dobiti putem elektronske pošte,  koju ste upisali pri naručivanju.

U slučaju neslaganja, nejasnoća ili u vezi dodatnih informacija, kontaktiraćemo Vas na telefon ili  ćemo Vam poslati e-mail, zbog što brže realizacije kupovine i dostave.